Juwelen met Diamant Verkopen?

Verkoop uw diamantjuwelen online aan Diamond Brothers

Diamond Brothers is één van de bekendste kopers van diamanten en tweedehands juwelen. Onze HRD getrainde experts zullen uw diamanten of juwelen taxeren en zullen u een bod doen. Of u nu uw diamanten wenst te verkopen of uw diamanten oorbellen, uw diamanten ring, tennisarmband of andere juwelen met diamanten, wij zullen tijd maken om uw juwelen te onderzoeken en u de beste competitieve prijs bieden afhankelijk van de huidige marktprijzen.

Wordt betaald binnen 24 uur of maak een afspraak voor gratis taxatie van uw goederen. Bel +32 488 413 229.

Verkoop uw diamanten of diamantjuwelen online aan diamantexperts. Ons team heeft meer dan 30 jaar ervaring met het taxeren van juwelen en diamanten.

Hoe Verkoopt U Juwelen met Diamanten Online?

Verkopen van juwelen met diamanten is betrekkelijk eenvoudig. Kiezen voor een betrouwbare koper is gemakkelijker en biedt meer zekerheid dan uw diamanten of juwelen te verkopen aan lokale juweliers. Bij Diamond Brothers bent u op minder dan 3 dagen van het intiële ontvangen tot het einde van de transactie, klaar. Of u kunt ook meteen verkopen als u een afspraak maakt bij ons op kantoor in de Antwerpse diamantwijk.

 • Vul het online diamant formulier in en probeer ons zo mogelijk informatie door te geven. Liefst met foto's van de diamanten of juwelen, een taxatierapport van een juwelier of certificaten
 • Ontvang een initieel openingsbod via telefoon of e-mail
 • U mag ook uw diamanten en juwelen opsturen met FedEx. Wij betalen de verzending en we zorgen ook dat uw goederen zijn verzekerd. U mag natuurlijk ook altijd een afspraak maken met onze experts in Antwerpen
 • Ontvang uw betaling binnen 24 uur via bankoverschrijving of ontvang een cheque of cash bij de afspraak

Diamond Brothers is een bedrijf, gelokaliseerd in de Antwerpse diamantwijk en we doen handel op de internationale diamantmarkt. Door onze expertise zijn we er zeker van dat we u de beste prijzen kunnen geven als u ons uw juwelen verkoopt. Wij kopen een breed scala aan verschillende diamanten en juwelen, van solitaire diamanthangers tot diamantkettingen en diamanten oorbellen tot diamanten ringen.

Trouw- & Verlovingsringen:

Trouw- en verlovingsringen bevatten meestal één of meerdere diamanten en meestal is de centersteen de meest waardevolle diamant van de ring. Als u een certificaat of waardepapier heeft van de diamanten, zal dit onze HRD getrainde gemologen een beter beeld geven om u een betere en accuratere prijs voor te stellen. Bij Diamond Brothers hebben we veel ervaring met cliënteel die ons verlovings- of trouwringen verkopen en onze schatters hebben de alle nodige kennis in huis om uw ring et diamanten naar de juiste waarde te taxeren.

Diamanten Ringen:

Diamanten ringen kunnen een enkele diamant hebben en/of meerdere diamanten in verschillende groottes. Bij het waarderen van een juweel met meerdere waardevolle stenen, zullen we elke diamant apart schatten. Door elke diamant individueel te taxeren, kunnen we dichter bij een accuratere prijs komen en een correcte prijs geven. Diamond Brothers maakt geen veronderstellingen, door het onderzoeken van elke diamant en het individueel schatten van de diamant kunnen we de beste prijs betalen voor elke diamant. We kopen alle soorten diamanten ringen, van platina tot goud, variërend van 2 mm breed tot 8 mm. Veel van onze klanten kiezen ervoor om zowel hun verlovingsring als trouwring te verkopen en ontvangen een gezamenlijke prijs.

Kettingen, Armbanden, Oorbellen, Hangers:

Onze taxateurs bij Diamond Brothers kunnen u de best mogelijke prijzen bieden voor uw diamantjuwelen. Alle documentatie over uw goederen kunnen nuttig zijn, maar we kunnen uw diamant-sieraden ook zonder papieren waarderen. We kopen diamanten hangers, kettingen en allerlei soorten diamanten oorbellen.

Diamanten Oorbellen:

We kopen allerlei soorten diamanten oorbellen. Onze specialisten onderzoeken uw diamanten oorbellen en bieden u een prijs op basis van de huidige tweedehandsmarkt. Vul gewoon ons online diamantformulier in, liefst met foto's of documenten, om een eerste bod te bekomen.

Diamanten Kettingen:

Een populair sieraad is ook de tennisarmband, wij kopen tennisarmbanden tegen een concurrerende prijs.

Diamanten Kettingen en Diamanten Hangers:

Onze HRD-diamant taxateurs zijn getraind in het waarderen van juwelen met diamanten. Als u een eerste schatting voor losse diamanten of juwelen wilt ontvangen, probeer ons dan het karaatgewicht, de kleur, de vorm en de helderheid te geven.

Antieke en Vintage Juwelen:

Oudere juwelen bevatten meestal oudere diamantslijpsels in vergelijking tot de huidige ronde briljant cut. Deze worden Old European Cut of Old Mine Cut genoemd. Vroeger werden deze diamanten met de hand gesneden m.b.v. andere diamanten. Tegenwoordig zijn er nieuwe technologieën die diamanten nauwkeuriger snijden. Diamond Brothers heeft veel ervaring met het taxeren en kopen van oude sieraden.

Hoe Veel Zijn Mijn Diamantjuwelen Waard?

Om vast te stellen hoeveel uw diamanten juwelen waard zijn, voeren wij de volgende stappen uit:

 • We onderzoeken zorgvuldig alle diamanten met de hand.
 • We evalueren en waarderen het edelmetaal waarmee je juweel gemaakt is.
 • Door op de hoogte te zijn van de globale marktprijzen, kunnen we nauwkeurige offertes geven.
 • Onze laatste aanbieding is altijd ons beste aanbod. We spelen geen spelletjes.

Hoe Wij Diamantjuwelen Waarderen

Bij Diamond Brothers waarderen onze experts elk onderdeel van een sieraad. We zullen elke afzonderlijke diamant afzonderlijk bekijken. Elke diamant is uniek en heeft een andere waarde. Daarna kijken we naar het edelmetaal, omdat dit heel waardevol kan zijn, het edelmetaalgehalte van een juweel. Houd er rekening mee dat prijzen van edelmetaal dagelijks veranderen. Daarom doen we een aanbieding op basis van de dagprijs van het metaal. Door elk stuk afzonderlijk te waarderen, kunnen we de meest nauwkeurige prijs op de markt aanbieden.

 

Verkoop uw Diamanten SieradenLive 24u Kilo prijs voor goud

Live 24u Kilo prijs voor platina

Live 24u Kilo prijs voor palladium

Wij waarderen uw diamanten.
Gratis taxatie

+32 488 413 229

 • IGI International Gemological Institute
 • HRD Hoge Raad van Diamant
 • GIA Gemological Institute Of America
 • AGS American Gem Society
 • LD Gems bvba Antwerp