Experts in Recyclen van Diamanten

In 2014, werd Diamond Brothers gelanceerd door LD Gems; enkel voor de aankoop van diamanten. Het personeel bestaat uit medewerkers met uitgebreide kennis in diamanten en zakelijke ervaring als gevolg van veertig jaar ervaring in de onderneming. In de komende jaren zullen de Diamond Brothers zich richten op het verder groeien in de recycling sector van de diamantindustrie, omdat de stijging van het dagelijks gebruik van gerecycleerde diamanten de markt sterk beïnvloedt.

LD Gems BVBA werd veertig jaar geleden opgericht als een familiebedrijf. Als tiener werd Dipesh Shah door zijn vader Lalit Shah getraind. Hij gaf zijn expertise door van gemmologie en in het bijzonder zijn kennis van diamanten. Samen zijn ze gestart met de handel in 1996. Vanaf dat moment, duurde het niet lang voordat het bedrijf een multi-miljoen-dollar-bedrijf werd van het kopen en verkopen van diamanten.

De Diamond Brothers hebben kopers actief over de hele wereld. In het algemeen is het de bedoeling om gecertificeerde en niet-gecertificeerde diamanten, waaronder oude slijp, half geslepen of gebroken stenen, parcels met kleine steentjes (melee), en diamanten uit sieraden te kopen. Grotere stenen zonder certificaten kunnen worden gecertifieerd door het bedrijf zonder extra kosten. In het geval van liquidatie of faillissement, is het bedrijf ervaren in het maken van een taxatie van de stenen om de beste prijs te bekomen. De Diamond Brothers houden zich nooit bezig met conflictdiamanten.

 

Wij waarderen uw diamanten.
Gratis taxatie

+32 488 413 229

  • IGI International Gemological Institute
  • HRD Hoge Raad van Diamant
  • GIA Gemological Institute Of America
  • AGS American Gem Society
  • LD Gems bvba Antwerp