Verkoop uw diamanten met FedEx aan Diamond Brothers

Verkoop Uw Diamanten
Losse diamanten, parcels of diamant juwelen

Diamond Brothers heeft een professioneel en ervaren team dat zich begeeft over heel Europa. Alle medewerkers staan garant voor voor een eenvoudige, snelle en betrouwbare service met het oog op winstmaximalisatie in het voordeel van de klanten.

We kopen van diamanthandelaars, juweliers, goudaankopers en pandjeshuizen. Deze diamanten verkopen we verder aan industriële klanten en Aziatische fabrikanten waarin we trachten de waarde zo hoog mogelijk te maximaliseren.

2 opties om uw diamanten te verkopen aan de Diamond Brothers:

Option 1 - Via een veilige koerier (FedEx)

Wij zijn al jaren vertrouwd met Fedex, een zeer veilige speler in de wereld van de diamantverzendingen.U hoeft alleen uw diamanten te verpakken en de verpakking te voorzien van een label print zodat u uw pakje gratis en volledig verzekerd verzonden kan worden. U kan ons mailen en we regelen een pick-up op uw adres of u kan het pakje ergens droppen in een erkende locatie in uw buurt.

Zodra de goederen ontvangen zijn wordt u onmiddellijk bericht en zal een collega van onze experts zich bezighouden met het schatten naar waarde en echtheid, vervolgens zal onze medewerker u ons offer communiceren. Als we het eens raken over de prijs kunnen wij u het geld nog dezelfde dag doen toekomen met een overschrijving, een bewijsje wordt dan gelijk gemaild of gefaxt.

Wanneer er geen overeenkomst is, sturen we de goederen terug op onze kosten.

Boek FedEx Afhaling

Optie 2- Afspraak tussen koper en verkoper

Ons aankoopteam reist door heel Europa. We hebben enkel de exacte info nodig omtrent de hoeveelheid van karaten van uw diamanten. Na ontvangst van deze info zal onmiddellijk een afspraak worden gemaakt om u een bezoek te brengen indien uw aanbod van diamanten de moeite loont.

Met wederzijds contact van het gemaakte offer op uw diamanten kunnen we de betaling via (o.a. overschrijving) doen zodat we de transactie onmiddellijk kunnen afronden.

Bel ons op +32 488 413 229 om uitgebreid met een medewerker van ons aankoopteam te spreken, deze persoon vult de details in en helpt u verder daar waar u nog vragen heeft.

Wenst u liever zelf langs te komen in Antwerpen? Dit kan ook na een seintje per telefoon of mail op info@diamondbrothers.com. Een medewerker van ons wacht u op in ons kantoor.

Verkoop Diamanten

Wij waarderen uw diamanten.
Gratis taxatie

+32 488 413 229

  • IGI International Gemological Institute
  • HRD Hoge Raad van Diamant
  • GIA Gemological Institute Of America
  • AGS American Gem Society
  • LD Gems bvba Antwerp